Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 30 dagen crediteren.

Wij willen u er op wijzen dat wij de wettelijke voorwaarden hanteren ten aanzien van ons retourbeleid. Echter kunnen producten alleen geretourneerd worden indien deze producten compleet en niet beschadigd zijn. Compleet betreft in dit kader, dat het geretourneerde product voorzien moet zijn van alle losse accessoires in de originele verpakking. Indien het retourpakket niet compleet en/of beschadigd is zullen wij contact met u opnemen, om tot een passende oplossing te komen.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retour adres:
Machineland
Heliotroopring 1220
3316KG Dordrecht

Bent u op zoek naar iets specifieks? Of kunt u iets niet vinden?

Zoek hier in al onze producten: