Bereikbaarheid

Onze klantenservice is 5 dagen per week te bereiken om u te helpen.

Openingstijden: Ma – Vr / 9:00 – 17:00
E-mail: info@machineland.eu

Wij streven ernaar om e-mails tijdens openingstijden zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij hopen op uw begrip als onze reactie in deze periode iets langer op zich laat wachten dan u van ons gewend bent. Mailt u ons op vrijdag na 17:00 uur, dan pakken we uw bericht na het weekend zo snel mogelijk op.

Bestellen

Eenvoudig bestellen in onze webshop. Lees hieronder de veelgestelde vragen over onze producten:

Wij verkopen alleen nieuwe machines.

Onze logistieke afdeling checkt steekproefsgewijs (bij binnenkomst) of de machines aanwezig zijn in de dozen.

Als je het artikel binnen 14 dagen terugstuurt en geen nieuw exemplaar wilt hebben, kun je er voor kiezen het aankoopbedrag terug te vragen. Het bedrag wordt dan na ontvangst van je bestelling overgemaakt op je rekening. Binnen 30 dagen wordt dit terug betaald. Deze terugzending geschiedt via het herroepingsformulier. Dit geldt overigens alleen voor particulieren.

Lees meer daarover op deze pagina: ‘Ruilen en Retourneren.’

Ben je na het plaatsen van je bestelling van gedachte veranderd? Wil je de bestelling annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

De verzending boven de €150,– is gratis!

Betalen

Bij Machineland kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden:

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Creditcard (Mastercard, VISA, Maestro). U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard.

Maestro is alleen beschikbaar voor Belgische klanten. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Mollie. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Mollie waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website.

Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

Bancontact / Mister cash (BE). Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken.

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Veilig betalen via SSL

Machineland maakt gebruik van beveiligde SSL verbindingen (https://) waardoor alle betalingen veilig worden verwerkt.

Het is belangrijk om te weten dat al uw gegevens via een beveiligde SSL verbinding (Secure Connection) verstuurd worden. U herkent een beveiligde verbinding aan het SSL slotje in de webbrowser. Met de SSL (Secure Socket Layer) verbinding beveiligen wij uw persoonlijke gegevens tegen misbruik van derden. Waar u op machineland.nl gegevens invoert, wordt gebruikt gemaakt van deze SSL verbinding. De SSL beveiliging is een standaard en veel gebruikte procedure op websites wereldwijd.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Of kunt u iets niet vinden?

Zoek hier in al onze producten: